21 Mayıs 2010 Cuma

Konyaspor Tribünleri - İstanbul Tayfası

Lepermessiah'ın bloğa girdiği Konyaspor-Karşıyaka playoff karşılaşmasında yaşanılanlar hakkında bazı kardeşlerimizin ve arkadaşlarımızın yanlış veya eksik bilgi sahibi olmamaları için yazının daha açıklayıcı olması ve bilgi verilebilmesi için tekrar giriyorum...

Aramızdaki muhabbeti, samimiyeti arttırabilmek ve bir organizasyon niteliğinde olduğu için bazı arkadaşlarımız ile birlikte Konyaspor-Adanaspor maçına gitmeyi uygun gördük. Ancak bazı platformlarda söylendiği gibi bu maça Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak gidilmedi. Ferdi olarak gidildi. Yapılan eleştirilere, arkamızdan söylenen sözlere bir cevap niteliğinde, "Sırf Adanaspor maçı için gidildi." diyenlere inat; Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak Konyaspor-Karşıyaka maçında da aynı şekilde yerimizi aldık. İstanbul Tayfası olarak yaptırmış olduğumuz pankartın görünüşü, duruşu hakkında düşüncelerin sunulabilmesi için Kapalı Tribün eski açığa yakın tarafa pankartımız asıldı. Konyaspor Tribünleri'nden tarafımıza toplu şekilde herhangi bir saygısızlık yapılmamış ancak yer yer ferdi olarak tahrik sayılabilecek kelimeler tarafımıza kullanılmıştır. Bir toplulukta bizim o ortamda bulunmamızdan rahatsız olan tek bir insan dahi olsa; bu davranış karşısında o ortamda bir daha bulunmak bizim duruşumuza yakışmaz. Bu yüzden Adana Demirspor İstanbul Tayfası olarak bundan sonra, Konyaspor maçlarına herhangi bir şekilde gidilmeyecektir. Düşüncemiz sadece Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nı bağlar. Bizlere tribünsel kardeşlik bağlamında bir dostluk örneği sergileyen tüm Konyaspor'lulara teşekkür ederiz. Saygılar !

2 yorum:

Unknown dedi ki...

hangi takımın tribünlerde bulunduğunuzu tam olarak anlayamadım olaydan haberim yokta ?

MiTo1940 dedi ki...

Konyaspor Tribünlerinde bulunduk... Olayla alakalı detaylı bilgi alabilmek için mito_01_01>mynet.com adresinden iletişime geçebilirz... Msn adresi !