24 Mayıs 2010 Pazartesi

Son İstasyon Antalya !

Şimdi çıkıp otobüste bir arma uğruna Antalya'nın yolunu tutmak vardı. Tatlı bir hazırlanma telaşı ile Demirspor'un bu lanet ligdeki son üçten ilki olan maça gitmek vardı. Yenilsekte yensekte o kutsal arma peşinden, o soylu sevdanın peşinden bin kilometre yolu gözü açıp kapayıncaya kadar bitirmek ve sevdiğine kavuşmak vardı. Bolu dağında gecenin köründe otobüsten inip üşürken seni düşünmek, sabaha yakın Aksaray'da kahvaltı yaparken seni düşünmek ve son durağın zafer olacağı şehire varmak vardı...
Ama olmadı. Bir play-off zamanı ve malesef bizlerde İstanbul'da okullarımızda final telaşı ile son çalışmalarımızı yapıyoruz. Lanet ediyorum böyle bir zamanda ders çalışmak için zorunlu olmaya, okul ile uğraşmaya, armadan, sevdadan uzak kalmaya... Fakat elimizde pek seçenek mevcut değil. Biçare kaldık bu şehirde. Olsun İstanbul'a hala yıkılmadık, yıkılmayacağız.
Ben inanıyorum; hem biz bu şehirde finallerimizi başarıyla atlatacağız hem bu takım ilk iki maçında bizden uzaklarda galibiyet alacak.
Ama son olsun. Gözünüzü seveyim son olsun. Allah aşkına son olsun, yeter artık. Kurtarın bizi, kurtarın kendinizi, kurtulalım.
SON OLSUN !

Hiç yorum yok: