5 Şubat 2010 Cuma

Tek Yürek !

Bilindiği üzere Adana Demirspor'umuz hafta sonu Tarsus'ta çok önemli bir maça çıkacaktır. Bu maçtan önce Adana Demirspor taraftarı olarak söyleyecek sözlerimiz bulunmaktadır. İlk olarak, Adana Demirspor taraftarı olarak takımımızı bu zorlu maçta da yalnız bırakmayacağız, her zaman olduğu gibi yine 90 dakika takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğiz. Bununla beraber Tarsus taraftarıyla aramızda, son 2 yılda isteğimiz dışında gelişen olumsuzlukların sorumlusu ne Demirspor taraftarı, ne Tarsus taraftarıdır. Sorumluluk yalnız 1 kişiye aittir ve o şahsı vicdan muhasebesiyle başbaşa bırakıyoruz.Tarsus İdmanyurdu taraftarı ve Tarsus halkını olaylardan ayrı tutmak gerekir.Bundan sonra kendi sahamızda ve deplasmanda oynanacak maçlarda bir olumsuzluk yaşanmaması için Adana Demirspor taraftarları olarak bize düşen ne ise o yapılacaktır.Bu açıdan hafta sonu oynanacak maç, sportif önemi dışında bir özellik taşımamaktadır.

İkinci olarak, tüm camia olarak kenetlenmemiz gereken bir döneme girdiğimizi düşünüyoruz. Adana Demirspor taraftarı birbirine kenetlenmiştir, sağlam bir zincir oluşturmuştur. Kapalısı, maratonu, kale arkası ile Adana Demirspor taraftarı bir bütündür, kimsenin bu bütünlüğü bozmaya gücü yetmeyecektir. Artık tüm camianın yönetimi, taraftarı, futbolcusu ile birbirine kenetlenmesi, zincirin eksik kalan parçalarının birleşmesi ve her parçanın Adana Demirspor'un geleceği için ortaklaşa mücadele etmesi gerekmektedir.

MAZİNDE SEVDAMIZ YATAR

Seni sevmekle başladı her şey. Ömürde her şey çoğaldı. Paylaşım çoğaldı, emek çoğaldı, fedakarlık çoğaldı, kısaca SEVGİ çoğaldı. Seni göremediğimiz zamanlarda bile ŞİMŞEĞİMİZ olduğunu bilmemiz iyi olmamıza yetti. En neşesiz günler eğer huzurlu geçtiyse, sebep hep SENİN SEVGİNDİ. Ruhunu kaybetmeye yüz tutmuş bir şehre, asice kafa tutup MAVİ-LACİVERT sevdik her şeyi. Her zamanda seveceğimiz gibi.


Haydi DEMİRSPORLU. Haydi bu ülkenin EN VEFALI TARAFTARI. Bırak kimin ne dediğini, ne işler çevirdiğini. Sen MAZİNE sahip çık. Çünkü o mazide SEVDAN YATIYOR, çünkü o mazide RUHUN YAŞIYOR. Yüreğinin bir köşesinde Demirsporluluğu hisseden herkesi O RUHU YAŞATMAYA çağırıyoruz ve diyoruz ki;

YÜZBİNLER ELELE, MUHARREM GÜLERGİN'İN İZİNDE !+34

Hiç yorum yok: