17 Şubat 2013 Pazar

Ya Hep Ya Hiç !

Yarın oynanacak Adana Demirspor'umuz - K. Erciyesspor maçıyla beraber ligde kritik bir dönemece giriyoruz. Adanaspor A.Ş. deplasmanın da 5 Ocak'ta oynanmasından dolayı 3 hafta peşisıra evimizde maç yapacağız. Elbette bu bir avantaj ama rakiplerimiz zirveye oynayan rakipler olduğu için zorlu bir 3 hafta olacağı kesin... Peşisıra evimizde oynayacağımız bu 3 maçı mümkün olan en az puan kaybıyla geçirmeliyiz.
Umuyorum ki geçen hafta Torku Konyaspor maçındaki gibi son dakikaya kadar yüreğimiz ağzımızda izlemeyiz de erken gol bulup kolay bir şekilde galibiyete uzanırız. Ama Demirspor'umuz bizlere her seferinde maçın 90 dakika olduğunu hatırlatırcasına son dakikaya kadar hop oturup hop kalkma heyecanını yaşatıyor. Büyük ihtimal bu maç da aynı keza her dakikası heyecanlı geçecek ve maçın önemi de bu heyecanı arttırıyor...
Görev bilincini benimsemiş ve ihtiyaç olduğunda görevinin başına geçmekten çekinmeyen bir sınıf olan Demirspor taraftarı bu maçlarda da takımını yalnız bırakmayacak yine adından bahsettirecektir ve 12. adam olarak üstüne düşeni yapacaktır.
Bizler inanıyoruz, eğer takımımız da inanırsa 3 puan almamak için hiçbir sebep yok. Rakipler biz gözümüzde büyüttüğümüz derecede güçlüdürler...
Takımımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyor, maçın sonucunda ne olursa olsun formanın hakkı verildiği müddetçe yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.
Bizi küçümseyenlere kesin cezayı !
İnançlarımızla !

Hiç yorum yok: