13 Şubat 2013 Çarşamba

Rakamların Sonuca Etkisi

Açıklanan rakamlara göre Adana derbisine gelecek deplasman takımı taraftar sayısı 2000'miş. Peki bu rakam neyi nasıl değiştirecek, ya da önceki maça göre deplasman taraftarına 3/2 lik bir koltuk vererek neyi amaçlıyorlar... Olaya hangi taraftan bakarsak, iki bakış açısı var; halkın takımının taraftarının ve bu rakamı belirleyenlerin bakış açısı, bakalım hep kapı aynı yere çıkar... "5 Ocak'ta ne kadar az Demirsporlu o kadar rahat bir maç."
Korku!
Korktukları şahsımız değil elbette, korktukları Arma. Arma'yı tribünde ne kadar az görürlerse o kadar rahat olacaklarını düşünüyorlar. Derbide bize ayrılan koltuk sayısı daha az evet ama 2000 kişiyle şehrin"öteki takım'ının" 3600 kişiyle yaptığının mislini yapacağımızı biliyorlar. Buna yakın tarihte en büyük örnek Torku Konyaspor deplasmanıdır. İnanılmazdı !
Bunun için bu konuda pek kafa yormamak gerekli, anlaşılıyor ki bazıları Demirsporlu gördüğü zaman lokmasını yutarken yutkunuyor, boğazında düğümleniyor... Değil 2000, 200 kişi olsak armamız için, onurumuz için, gücümüzün son haddine kadar armanın peşindeyiz ve savunucusuyuz. Tarih göstermiştir ki nice zaferler rakamlarla değil inançla kazanılmıştır. O günü görmek umuduyla...

İnançlarımızla!

Hiç yorum yok: