19 Ekim 2012 Cuma

Meydan boş değil..

Dün öğrendiğimize göre Hüseyin Sungur ve onun gibi bir kaç satılmış kalem daha ABDULLAH AY için savcılığa şikayetçi olmuş..
Aynı zihniyet bizden de olmuştu,önemi yok…Yönetimde aynı zihniyet,satın aldığı kalemlerde…Defalarca söyledik binlerce kez yine söyleyeceğiz..
Bu taraftarın yerel basının kokmuşluğunu,çirkefliğini,satılmışlığını görmesi için ABDULLAH AY’IN yazılarına ihtiyacı yok…
Siz zaten yıllardır her pisliğinizle ortadasınız,sağır sultan duydu yıllardır bu kulüp üzerinden çevirdiğiniz dolapları…Kiminiz yıllarca Aytaç Babanıza çakallık yaptınız,gıkınız çıkmadı..Kiminiz menajerliğe soyundunuz kulübe hoca ve futbolcular getirip yolunuzu buldunuz..Kiminiz Mehmet Gökoğlu’nun bürosundan çıkmadı,borcunuzu ona ödettiniz ve ondan para alıp onun talimatıyla BEKİR BAŞKANIMIZI yemeye kalktınız.
Taraftar bu şerefsizliklere dur deyip TEMİZ BİR DEMİRSPOR İÇİN ayağa kalkınca hepiniz taraftara karşı bu şerefsiz yönetim etrafında kenetlendiniz…
Çünkü biliyorsunuz ki BU ONURLU TARAFTAR kirli elleri kulüpten temizleyip yönetimi gönderince sizler de yok olacaksınız.
Tutuştunuz ve satılmış kalemlerinize sarıldınız…Taraftar birde baktı ki;aylardır tek kelime yazmamış satılık kalemler sadece son 3 ayda onlarca köşe yazısı yazdılar..
Taşeron yönetimle beraber saf tuttular..Çünkü ADANA DEMİRSPOR’UN güzide bir süper lig kulübü olmasının,yapılanmasının,borçlarının bitmesinin,altyapısının zenginleşmesinin ve ŞEREFLİCE YÖNETİLMESİNİN onlar için bir gram önemi yok..
Varsa yoksa çıkarları,koltukları..Abdullah Ay’ın yazılarına ihtiyacımız yok ADANANIN YEREL BASINININ SATILMIŞ KALEMLERİ…Demirspor Taraftarı yıllardır sizin kim olduğunuzu Abdullah Ay’dan iyi biliyor…Bu Taraftar sizin ciğerinizi biliyor..Meydan boş değil yüzsüz şerefsizler..
MAHKEME OLACAKSA HEM MEHMET GÖKOĞLUNA HEM ABDULLAH AY’I ŞİKAYET EDEN SATILIK KALEMLERE KARŞI ŞAHİT OLMAYA VE YÜZLERCE KİŞİYLE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRIZ..ABDULLAH AY YALNIZ VE SAHİPSİZ DEĞİLDİR..Yanında büyük Demirspor’un Taraftarı var..DEMİRSPOR BAŞKANLIK MAKAMINA saygımızdan Mehmet Gökoğlu denen şahsiyet hakkında suç duyurusunda bulunmamıştık..
Yüzsüzlük yapıp utanmadan o,Taraftarı şikayet etmişti..Ama Abdullah Ay için yapılan bu son şikayetlerde eklenince mahkeme olacaksa,ADANA 0DEMİRSPOR’A yaşattıkları şerefsizlikler,sahte kongre üyelikleri gibi konular için SAVCILIĞA BİNLERCE TARAFTARLA ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ..BU TARAFTAR ŞAHİT GÖSTERİLSİN ABDULLAH AY,MEYDAN BOŞ DEĞİL,ŞEREFLİ VE TEMİZ BİR DEMİRSPOR İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALDIK VE SONUNDA KAZANAN ADANA DEMİRSPOR’UMUZ OLACAK… Şimşekler Grubu

Hiç yorum yok: