21 Eylül 2011 Çarşamba

Aynı Tas Aynı Hamam

Demirspor'umuzun yeni teknik direktörü, eski teknik direktörümüz Durmuş Ali Çolak oldu. Kendisiyle geçmişte 2 kez çalışmıştık. Kendisiyle elde ettiğimiz bir başarı yok inşallah bu yıl bazı şeyler elde edebiliriz. Umarım Durmuş Ali Çolak başarılı olur.

Demirspor da yıllardır kısır bir döngü devam etmekte gerek yönetim olsun gerek teknik direktörler olsun gerekse zihniyet olsun.. Fakat bu döngülerin getirdiği sonuç hep aynı; BAŞARISIZLIK ! Her defasında kahrolan yine bizleriz aslında bu da kısır bir döngü..

Bazı şeylerin değişmesi için asıl olarak yönetimsel zihniyetin değişmesi lazım. Demirspor'un yönetimi hep aynı şekilde ve aynı zihniyetle devam etmekte olanlar ise sürekli biz taraftarlara olmakta..

Demirspor ne alemde?
Aynı tas aynı hamam işte..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Das,

Yazının başlığı güzel. Ben sana aynı anlama gelebilecek bir başka şey söyleyeyim. 53 Yaşındayım, yaklaşık 45 yıldan fazla bir süredir de Demirsporluyum. Bizim ömrümüz de hep inşallahlarla maşallahlarla geçti. Zmanında yüreği gerçekten Demirspor sevgisi ile dolu olan insanlardan (Muharrem Gülergin, Hacı Döner, Muhammet Kaymak, vb. gibi) başkaları, ki bunlara çok güvenilen insanlar da dahil, her gelen çarkın içine dahil oldu. İlk hedef hep cep doldurma oldu.Biz bu küçük olsun bizim olsun zihniyetini, kangren olmuş kolu kesip atamadığımız sürece daha çok inşallahlarla yılları doldururuz.

Das dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Fakat biz yine inşallah demeye devam edeceğiz. Son olarak inşallah Durmuş hoca takımı 1. Lige çıkartır..