11 Eylül 2011 Pazar

Mardin Kapısı !


Grupta şimdilik en ciddi rakibimiz olan Bandırma'nın da galibiyetle kapattığı bu ilk haftada takımımızın kötü futbolla da olsa 3 puan alması sevindirici.
Süper Lig dahil Dünya liglerinin bir çoğunun ilk haftaları süpriz skorlarla kapattığını biliyoruz fakat grubumuzda bu hafta bana göre pek süpriz maç olmadı.
Bizim de , Mardin Kapısından kazasız belasız 3 puanla atlamamız hem moral hem de puan açısından dört dörtlük oldu.


Geçen haftaki açılış maçında 2 golümüze imza atan Burhan Coşkun, bu maçıda pas geçmeyip golle tamamladı.Tayfun'unda yanına gelmesiyle , birbirleriyle yarışır duruma gelmelerini dört gözle bekliyoruz.
Fakat gözler bu maçta Uğurtan'ı aradı solda.Umarım Ali Güneş hoca onu Bandırma maçına saklamıştır ve umarım her hangi bir sakatlığı yoktur.


Artık yapmamız gereken tek ve en önemli şey , Bandırma maçına odaklanmak olacaktır.Ligdeki en ciddi rakibimizle Antalya'dan kalma bir hesabımız var.Umarım Ali Hoca gerekli telkinlerde bulunur ve bu maçın önemini futbolcularımıza kavratabilir.
Bunun için pazar günü tribünlerimizi , dolu dolu -cıvıl cıvıl yapalım.
Her zamanki gibi , ''Tribünde biz , sahada 11 Mavi-Lacivert '' olsun.

Not:Kombine satışlarımız hızla devam ediyor.Alabilen herkesin kombine alıp bu takım için çorbada tuzu olması çok önemli.
Unutma ! Sen yoksan 1 eksiğiz.

Hiç yorum yok: