23 Eylül 2010 Perşembe

Pakistan'a yardım !

Haberin detayları aşağıda... Sadece şunu söylemek istiyorum. Bizlere, borçlarımıza, başarımıza v.b faydası olmayan para; umarım Pakistan halkının yaralarını bir nebzede olsa sarar... Haberin kaynağı : sanaldarbe1940.blogspot.com
-----------------------------------
Adana Valiliği’nce düzenlenen Pakistan için yardım kampanyası kapsamında Demirsporlu yöneticiler hâsılatlarını Pakistan’a göndermek istediklerini bildirdiler. Adana Valiliği’nde yapılan toplantı neticesinde yetkililer, Tokatspor maçının Demirspor’un payına düşen hâsılatını bu ülkeye göndereceklerini kaydettiler.

Türkiye’nin her yerinden Pakistan’ın yaralarını sarmak için maddi manevi yardımların yapıldığı bugünlerde Adana Demirspor’un hasılatını bağışlamasının takdire şayan olduğunu kaydeden, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine örnek davranışlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Adana’nın en eski tarihine sahip, futbolda ve çeşitli spor branşlarında sayısız başarılara sahip olan Adana Demirspor’un Tokatspor ile yapacağı karşılaşmanın payına düşen hasılatını Pakistan’a bağışlamasının diğer kulüplere de örnek olması gerektiğini kaydeden Hadi, sporun aslında sosyal bir olgu olduğunu sporcunun ve yöneticilerinin çevrede olan biten olaylara duyarsız kalmaması gerektiğini, Demirspor’un bu duyarlı hareketini desteklediklerini, emeği geçen yöneticilerine, sporcularına ve her kademedeki emekçilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini bildirdi.

Adana Demirspor taraftarlarına da seslenen Hadi, taraftarın Demirspor’u zaten yalnız bırakmadığını ancak 26 Eylül’deki hasılatını Pakistan’a bağışlayacağı karşılaşmayı mutlaka stadyuma gelerek izlemelerini ve bu hayırlı işin içinde pay sahibi olmalarını istedi.

Pakistan ülkesi, yoğun yağmurların yağması ile sel felaketine uğramış bulunmaktadır. Türkiye’nin her tarafından bu yaraların sarılması için maddi ve manevi yardımlar yağmaktadır.

İlimizin en eski tarihine sahip, futbolda ve diğer spor branşlarında sayısız başarılara sahip olan Spor Toto 2.lig futbol takımımız Adana Demirspor kulübümüz 26 Eylül 2010 Pazar günü saat 20:30 da Adana 5 Ocak Stadı’nda yapılacak olan Adana Demirspor-Tokatspor karşılaşmasındaki payına düşen bütün hasılatı Pakistan Devletine bağışlayacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram HADİ; Adana Demirspor kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, herkese örnek olacak bu davranışlarından dolayı tebriklerini ve teşekkürlerini iletmiştir.
Adana Demirspor kulübümüzün bu örnek davranışını spor camiasının bilgisine arz ederiz. Spor kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Hiç yorum yok: