20 Eylül 2010 Pazartesi

Lige 'Demir' gibi bir başlangıç...



Demirsporluluk ruhu ile hareket eden, İstanbul'un Demirsporlu kalmayı başarabilmiş ve vefasızlığa inat vefalı duruşunu göstermiş, Bekir ÇINAR için hiç değilse birşeyler düşünme çabası içerisine girmiş İstanbul Demirspor'un ilk lig maçındaydık... Haberin kaynağı "yerelfutbol.com"

Lige 'Demir' gibi bir başlangıç

İSTANBUL DEMİRSPOR: 2 İSTANBUL ARTVİNSPOR: 1

İstanbul 1. Amatör Küme 3. Grup'ta ligin ilk haftasında İstanbul Demirspor, İstanbul Artvinspor'u ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.
İstanbul'daki Adana Demirspor Taraftarlar Derneği taraftarları da İstanbul Demirspor'u ligin ilk haftasında yalnız bırakmayarak,"adaş"larına tribünde büyük destek verdiler.
2. dakikada Artvinspor'un kullandığı köşe vuruşunda topu iyi takip eden Şenol, Bahçelievler temsilcisini 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ilk yarıya oranla daha istekli ve atak futbol sergilmeye başladı. Atakları sıklaştıran lacivert-mavili takım sağlı solu ataklar geliştirmeye başladı. Sağ kanattan ortalan topu çok iyi takip eden Can'ın kafası İstanbul Demirspor'un beraberlik golünü getirdi.
Beraberlik golünü bulan ev sahibi Demirspor, galibiyet golü için tüm hatları ile rakip kaleye yüklenmeye başladı.
75. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan İstanbul Demirspor'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Burak, ayağının içi ile plase vuruşla takımına galibiyeti getiren golü attı: 2-1

Haydi çocuklar "MEMLEKETİN DEMİRSPORLARI YALNIZ DEĞİLDİR."

Hiç yorum yok: