6 Mart 2010 Cumartesi

Kıralım tüm kapıları...

"İstanbul Tayfası" adı altında mesafe almaya başlamaya çalıştığımız şu günlerde Adana Demirspor sevgisi'nin İstanbul'da yaşanması hedeflerimizin tepe noktasında yer alırken, bu yolda yapmamız gereken proje, organizasyon, fikir v.b tarzda sosyal düşüncelerin üzerinde biraz daha yoğunlaşmamız gerektiğini düşünüyorum.

Milli Takım maçına gittiğimizde gördük ki İstanbul'da azımsanmayacak sayıda Demirspor sevdasını sadece Atkısı ile yaşayan fakat bunu gurur ile taşıyabilen arkadaşlarımız mevcut. Büyümek, genişlemek demek bu noktada daha iyi işleri başarabilmek, daha organize olabilmek demektir. Bir araya gelmek için günler öncesinden sözleşen, yer belirleyen 5 kişi'nin 50'lere ulaşması bu şehirde birilerinin kalbinde hala mavi sevdayı yaşadığına delalettir.

İstanbul'da yaşayan bir Demirspor'lunun ilk defa gördüm bu oluşumu demesi bizim hatamızdandır, hatanın tümünü üstümüze almalıyız, daha çok çalışmalıyız, daha çok çalmalıyız kapıları... Hatta KIRALIM TÜM KAPILARI...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

gardaş niye hep beraber kebap yemeye gitmioruz..adanalıların en sık uğradığı mekanlar kebapçılar değil mi :)

Fethi Soylu dedi ki...

hee yaa katılıorum faruk abiye=)

lacivertmavi dedi ki...

Etiler'de Yüzevler kebab salonu var sahbide Demirsporlu oldugunu duymuştum... uzak ve pahalı ama indirim yapar mı acaba bize?? :)

MiTo1940 dedi ki...

İrtibat'a geçemeyiz diye bir söylenti yok :)

türkayADS dedi ki...

bir öğrencinin gidebilmesi için %90 indirim yapması lazım oranın:) irtibata geçmeye bile değmeyeceğini düşünüyorum..Klübe ne yapmış ki sevdalılarına ne yapsın..sahibi olan kişi istanbul takımlarından birinin kongre üyesiydi hatırladığım kadarıyla..

MiTo1940 dedi ki...

Alternatif bir mekan... Yorumları'nı inceledim... Adana da ne ise burada da oymuş kebab...

ADANUS...

Adres: Ihlamurdere Caddesi No:44
Beşiktaş- İstanbul

Döner : 5.00 YTL
Adana Kebap : 5.00 YTL
Tike : 5.50 YTL
Beyti : 7.00 YTL
Adanus Karışık Kebap : 10 YTL
Patlıcanlı Kebap : 6.00 YTL
Tavuk Kanat : 4.50 YTL

Adres ve fiyatlar'ın 2007 yılına ait olduğunu sonradan gördüm :) araştırılsın :)

Adsız dedi ki...

şaka gibi ya :)

lacivertmavi dedi ki...

evet bi istanbul takımı üyesi aynı zamanda yüzevlerin sahibi... yüzde 90 indirimi denemeye değer :D

adanus kebabı güzel diye duymustum :)

Adsız dedi ki...

Sevgili Arkadaşlar.

Böyle bir organizasyon yaparsanız katılımın da daha fazla olmasını sağlamak için gerekli çabalrı da gösterelim. Kazasker'de Asmaaltı Kebapçısı da alternatif bir mekan olarak düşünülebilir. Kebabı da gayet güzeldir.

Merih Güvenç.