28 Mart 2010 Pazar

Aytaç Durak Açığa Alındı ! | OH BE !!!

Maç öncesi duyduğum en güzel haber.


İçişleri Bakanı Beşir Atalay, hakkındaki ''yolsuzluk'' iddiaları nedeniyle soruşturma yürütülen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı açığa aldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Durak hakkındaki iddiaları araştırmak üzere görevlendirilen Mülkiye Müfettişleri'nin başlatılan soruşturmaya devam ettikleri bildirildi.

Durak'ın, ''Yürütülen soruşturmanın selameti açısından'' İçişleri Bakanı Beşir Atalay tarafından açığa alındığı öğrenildi.

-ADANA VALİSİ İLHAN ATIŞ: ''DURAK, BUGÜN İTİBARİYLE BAKANLIK ONAYI İLE GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ BULUNMAKTADIR''

Adana Valisi İlhan Atış, ''Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aytaç Durak'ın, bakanlık onayı ile görevinden uzaklaştırıldığını'' bildirdi.

Atış, bölgede incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile geldiği Karataş ilçesindeki Çukurova Üniversitesi Uygulama Oteli'nde yaptığı açıklamada, ''Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, bugün itibariyle, 28.03.2010 tarih ve 9434 sayılı Bakanlık onayıyla görevinden uzaklaştırılmış bulunmaktadır. Adaletin tecellisi, soruşturmanın daha sağlıklı yürütülebilmesi için İçişleri Bakanlığı bu tedbiri almıştır'' dedi.

AA


OH BE BİLADER OHHH BEE !

Hiç yorum yok: