1 Temmuz 2009 Çarşamba

Muharrem Gülergin Tribününe kombine istiyoruz !


Evet bu sabah kombine kart fiyatları belli oldu.Maraton ve kapalı zaten herzaman çıkıyordu ama buna ek olarak bu yıl Muharrem Gülergin tribününe de kombine bekliyordum.Bunu istememizin birçok sebebi var.Benim için en önemli sebebi Muharrem Gülergin tribününde Şimşekler Grubu içinde 110TL veremeyecek arkadaşlarımız var.Her maç tektek bilet parası vermektense biraz biriktirip ucuz olan Muharrem Gülergin tribünü kombinelerini alınırdı.Böylelikle kulübe de daha fazla katkısı olacağını düşünüyordum.

Bir başka neden ise Muharrem Gülergin tribününe maç öncesi girişlerdeki bilet izdihamı,sonu gelmeyen kuyruk.Bu sezon birkaç maça geldiğimde de böyle oldu.Hatta bir maçta kuyruk bitmedi geç girdikde biz kuyruktayken takımımız bu yılın nadir gollerinden birini attı:)
Saygıdeğer başkanım,sizden sanırım sezon öncesi bu iyi bir forvet dışında son isteğimiz olacak.Muharrem Gülergin tribünü kombinelerini istiyoruz,bekliyoruz.
-----------------------------------------
Kombine Bilet fiyatları belli oldu. Maraton Tribün 110, Kapalı Tribün 260, Protokol Tribünde 2000 TL olarak belirlendiği Flexi karta % 20 indirim ve 4 taksit yapılacak. Taksit diğer kartlarada yapılacak fakat sadece Flexi kartta indirim yapılacak.

Hiç yorum yok: