19 Mayıs 2012 Cumartesi

Altınordu maçı öncesi TEŞEKKÜR !

Bir önceki postumuzda, futbolcularımızın maddi sıkıntıları ile alakalı yapmış oldukları açıklamalarını paylaşmıştık. Şimdi de Yönetim Kurulumuzun açıklamasından bir bölüm paylaşacağız. 
Adana Demirspor Yönetimi, Adana Demirspor Kulübüne maddi katkı sağlamış ve kendi kendine teşekkürde bulunmuş. 

Bence Sayın Mehmet GÖKOĞLU'nun tüm yönetim kuruluna Adana Demirspor forması hediye etmesi gerek. Hatta formaları hediye ederken fotoğraf çekilmesi daha bir güzel olur. Ardından birde teşekkür konuşması. Bakın ben sizler için bir teşekkür konuşması hazırladım. Buyurun :

"Adana Demirspor'un uzun yıllardır içerisinde bulunduğu maddi ve MANEVİ sıkıntıların artarak devam etmesinin ardından bizleri bu yolda yalnız bırakmayan ve yıllardır bu kulüpte adını duyduğumuz; sayın Mehmet GÖKOĞLU başta olmak üzere; belirli bir döngü şeklinde sürekli Adana Demirspor kulübü içerisinde yer alan yönetim kurulumuzun önünde saygı ile eğiliyor, kendilerinden af ve mağfiret diliyoruz.
Adana Demirspor'a kendi cebinden para koyan ve bu parasını faizsiz bir şekilde tekrar temlik vasıtası ile geri alan yönetim kurulumuza şükranlarımızı sunarız.
Şeffaf kulübün baş mimarları olarak bilinen, giderleri net bir şekilde ortaya koyan yönetim kurulumuza Allah uzun ömürler versin.
Deplasmanlara sırf maddi külfet olmasın diye otobüs kaldırmayan yönetim kurulumuza Allah daha çok versin.
"Futbolculara para veriyoruz" diyerek kulübün menfaatleri için pembe yalan söyleyen yönetim kurulumuz ile gurur duyuyoruz.
Son olarak Adana Demirspor Yönetim Kurulu olarak;
Herkes bıraksa dahi, biz Demirspor'u bırakmayacağız. Kimse yoksa biz varız. Bize inandığınız, güvendiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ."

Bence böyle bir açıklama daha şık durur. 
Yönetim Kurulumuza bir öneri; bence bir sonraki açıklamanızda direk isim isim teşekkür edin. 

1 yorum:

Onur BİÇER dedi ki...

Çok güzel yazı olmuş arkadaşlar, elinize sağlık.