2 Mayıs 2012 Çarşamba

Gelir-Gider Tablosu


1 yorum:

Adsız dedi ki...

kulubumuzun mali ve idarı yapısı düzelmeden başarı beklemeyelım...

bıze yutturulmaya çalışılan gençlerı kazanmak ve oynatmak düşüncelerı kulaga hoş gelsede zamana oynamaktır.

dunyanın neresınde görülmüşki, bu gençler hazırlanmadan tak dıye bırden ve hepsı profosyonel maçlara çıkartılır.

adamın futbol hayatını bıtırır, takımıda küme düşürsünüz. rahmetlık zamanında koyuldu evet ama, o dönemı ırdeleyınkı puanlarımız gayet fazla ıdı. ve parada yoktu. toplamış oldugumuz puanlar dolayısıyla rahattık.genelınde takımın ıskeletıde vardı. kımse o dönemın kahramanlıgınıda yapmasın. o dönem çaresızlıkten gençler konuldu.

demırsporun sorunu yönetılememektır... okuyoruz ızlıyoruz aklımız şaşıyor.üzülüyoruz. oyuncular ne yapsınki, onlar ınsan degılmıdır.. etraflarına bakıyorlar kımın elı kımın cebınde bellı degıl, bunu gören oyuncu ne yapar,

tabıkı para işin tamamı degıl ama buyuk katkıdır. önemlı olan bu takım ruhunu tammaıyla vermektırç. bır zıncırdır bu iş. yönetımı hocası çalışanları basını ve taraftarı...

ama görülüyorkı işin cılkı çıktı. yönetımler ha bıre kendılerıne çalıştı. alınan oyuncular çok ıyı etut edılmeden alındı. keza hıocalar ıse hep torpille geldı veya stajer olarak geldıler. basın ıse günü kurtarmaya güçlüden yana oldu. üzgünümki adanada son dönemde bu karışıklıga taraftar derneklerıde katıldı.

bu tabloda başarı ve bütünlük asla gelmez. herkes sıcak paranın peşine düştü. başarısızlıklarıda süreklı başka yerlere atarak kendılerını kromaya çalıştılar..

çankırı maçı canlı güzel örnektırki, biletlı ve kombınelı seyırcı sayılarına bakınız. hopp sayı düştü. gelenler ıse zaten bellı adamlar..