26 Temmuz 2011 Salı

Karar : GİDECEKSİNİZ !

Yılları sırtına bir yük gibi bindiren ve o ağır yük ile yoluna devam eden Şanlı Demirspor'umuzun, Şanlı Taraftarları !

Bizler Adana Demirspor'u uzaktan seven, uzaktan heves eden ve uzaktan seyreden; mavi umutlu delikanlılarız. Uzaklığımızı yakın eden SEVGİ-SAYGI ve BAĞLILIK kavramlarının son günlerde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Bizimde içerisinde yer aldığımız Şimşekler Grubu'nun ve ardından Adana Demirsporlular Derneği'nin yapmış oldukları açıklamaların ne denli haklı olduğu konusunda hiçbirimizin en ufak bir tereddütü ve inanmamışlığı yoktur. Bizler yıllardır sadece küçük bir mutluluğu isteyipte, bu mutluluğa varabilmek için; kulüp bünyesinde yer alan herkesin en az bizim kadar gayret göstermesini diledik. Ne yazık ki; gördüklerimiz, duyduklarımız ve yaşadıklarımız bizim ve sevdamızın üzerinden prim yapanları, Demirspor'umuz üzerinden rant sağlayanları bize açıkca ifşa etti. Bizim, kulübümüze gelen teknik heyet ve futbolculara gösterdiğimiz sıcak karşılama ve olgunluk; bazı şahsiyetlerin bizim hakkımızda pasif olduğumuz konusunu uyandırmış zannedersek, fakat işin aslını bu saatten sonra görecek olanlar, boğazlarından geçirdiği haramların faturasını ne Demirspor'a, ne de bizlere yıkmayı başarabileceklerdir.
Gün birlik olma, beraber hareket etme ve beraber yorulma günüdür. Gün bizim günümüzdür. Gelecek günlerin hatırına, umut dolu günlerin hatırına OMUZ OMUZA OLMA GÜNÜDÜR...
Unutulmamalıdır ki; Adana'dan kilometrelerce uzakta olabilirz, lakin kalelerin yıkılamayacağını garanti ediyoruz, tek bir kişi dahi kalsakta meşalelerin sönmeyeceğini garanti ediyoruz... Sanmasınlar ki; Adana'da çıkan ses İstanbul'a ulaşmaz. İstanbul'un öfkesi Adana'ya uğramaz... Bizler, Adana Demirspor Taraftarları; istediğimiz anda, istediğimiz noktada baskımızı kurabilecek büyüklükteyiz... Bizlere daha fazla büyüklük yaptırmadan GİDİN !
Gidin bizim helalimize haramlarınızı bulaştırmayın, emeğimize, şerefsizlik bulaştırmayın ! GİDECEKSİNİZ...

Adana Demirspor İstanbul Tayfası

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Mito.

İstanbul Tayfasının gizli bir üyesi olarak yazdıklarının altıan aynen imzamı atıyorum.Biz öyle böyle değil, sonsuza kadar Demirspor'luyuz.

Not: Bu arada tişört konusunda senden haber bekliyorum.

Merih Güvenç

MiTo1940 dedi ki...

Abi tişört için mito_01_01@mynet.com adresinden iletişime geçelim... Elden teslim edeyim sana abi..