31 Mayıs 2009 Pazar

AVRUPALI KONYASPOR DÜŞTÜ...



Sezon boyunca maddi manevi sıkıntı yaşayan Konyaspor’a sözde destek veren ve seçim sürecinde “Avrupalı Konyaspor” söylemiyle, takımı oy aracı olarak kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in kaderine terk ettiği Konyaspor, lige veda eden 3.takım oldu.Konyaspor’un kritik son 90’ında şehri yönetenler destek vermezken, Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu da 65.dakikadan sonra stadı terk ederek takımı yalnız bıraktı. Takımın ligde kalacağına inanmayan, bütün bir sezon maçlarda çekirdek çitleyen taraftarın da karşılaşmaya ilgi göstermediği gözlendi. Nalçacı taraftar grubu karşılaşmaya boyunca diğer şehirlerden gelen haberlerle hop oturup hop kalkarken, karşılaşma sonrası seyircilerin futbolculara tepkisi büyüktü. Sahipsiz şehrin takımı gümbür gümbür düşerken, kılları bile kıpırdamayanlar maça gelme yürekliliğini bile gösteremediler. Evet, sayın Tahir Akyürek, evet sayın çok değerli vekillerimiz; Galatasaray maçından, yani seçimlerden bir hafta önce cümbül cemaat ziyaret ettiğiniz Konyaspor Bank Asya’ya düştü, bilginiz olsun. Sevinin şimdi. Sırtınızda Konyaspor diye bir kambur yok artık.

Kaynak : Merhaba Gazetesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sene başında UEFA diyorlardı sene sonunda küme düştü.Burada yönetimin transfer politikasının,teknik heyetin hatası olduğu kadar,taraftar gruplarınında etkisi vardır.Kusura bakmasın kimse.Taraftar ve yönetim silkelenip kendine gelmezse bank asyadada uzun süre kalır konyaspor.Küme düşmüşsünüz hala antalyasporu sucluyorsunuz son hafta macından dolayı.Yazıktır,ayıptır.

Blogspor dedi ki...

Aslında hata resimdeki şahısın hatası.Gereken desteği vereceğine söz vermiş,kulübü buna göre hazırlamışken hiçbir destek vermeyip oyları kapmak akıl kârı bir olay değil.Aynı zamanda "Adsız" arkadaşımıza 2 çift lafım var.Şimdi bu Antalya-Ankaragücü taraftarları Fenerbahçe'yi ve Konyaspor'u şike yapacaklarına dair suçlamadı mı?Biz Antalyaspor-Ankaragücü gibi şike,şaibeyle yaşayan kulüpler değiliz,pis işlerinize bizi alet etmeyin.Fenerbahçe'de Konya'da delikanlı gibi çıkıp toplarını oynadılar,sizin gibi allem kallem etmediler.Aslında söylenecek çok şey var ama tadında bırakalım...

Saygılar