30 Haziran 2012 Cumartesi

Süreç ile alakalı açıklamamızdır.

Yıllar sonra gelen sevincin boğazımızda düğümlenmesi ile karşı karşıyayız.

Sayın Mehmet GÖKOĞLU'nun; bu kulübe tek bir çivi dahi faydasının olmadığını bilmek için evliya olmaya gerek olmadığını söylüyor ve Demirspor'un artık karanlıklardan uzak kalabilmesi için; "küçük olsun, benim olsun." zihniyetinin bir an evvel, temsilcileri ile birlikte rafa kaldırılmaları gerektiğini vurguluyoruz.

Bizler bu kulübün gerçek sahipleriyiz. O koltukta oturanlar ise gelip geçicidir. Ancak "Bekir ÇINAR" ların, "Hacı Döner"lerin, "Muharrem GÜLERGİN" lerin oturdukları o koltuğa karşı saygımız sonsuz ancak; kendi isminin Adana Demirspor'umuzun isminden önce anılması için çalışan, bu uğurda bizleri hiçe sayan kişilere karşı ne saygımız ne sevgimiz vardır. Kendilerini bu bağlamda sorgulamaları, yaptıkları yanlıştan dönmeleri hususunun gerektiğine inanıyoruz.

Sayın Mehmet GÖKOĞLU'nun "Aday çıkarsa çekiliriz." söylemini sadece bizler duymadık. Sadece bizler işitmedik. İnanmadık ama bekledik. Sonucun bu şekilde olacağını tahmin etmiştik. Sayın GÖKOĞLU baskılara dayanamamış olacak ki; Sağ kolunu, sayın Önder SERİN'i makamına layık gördü. GÖKOĞLU zihniyeti Adana Demirspor'a çıkarsız, parasız, maddiyatsız gönül vermiş insanları akıl yoksunu zannediyor galiba. Lakin; asıl akıl yoksunu olan bizler değil, 58 Bin TL lik Adana'da yuvalarına saklanan korkaklardır.

Sayın Selahattin AYDOĞDU bu kulübe 10 Milyon TL hibede bulunacağını, borçsuz bir Demirspor yaratacağını söylüyor. Bazı paraya kul olan kişi ve kurumlar "İnandırıcı değil" şeklinde bir düşünceyi dile getiriyorlar. Peki; bizlerde onlara şu soruyu soruyoruz: "Sayın Mehmet GÖKOĞLU ve ekibinin hangi konuşmaları inandırıcıydıda, kendilerine bu kadar yakınsınız?"

Bir şehrin Mülki amiri demek o şehirde olup biten herşeyde söz sahibi olan kişi demektir.  Sayın Vali'nin Adana Demirspor'un şu anki sürecine  karışmaması hususunda eleştri getirenler; hayatında bir kere dahi Demirspor maçında görülmemiş insanların kongre üyeliğinde ne işi olduklarını belirtebilirler mi?

Konu ile alakalı bir Milletvekilimiz TBMM'de kısa bir konuşmada bulundu.
Sayın Milletvekilinin Adana'ya uzak, bu sebeple Demirspor'a daha uzak olduğu aşikardı. Kimlere yakın olduğu ise konuşmalarından belliydi.
Sayın vekilin belirttiği hususlarda konuşma hakkında sahip olabilmesi için öncelikle ciddi anlamda vekil olduğunu ispatlaması lazımdır. Adana Demirspor'un kaç maçında yer almıştır? Hangi projelerde yer almıştır? Hangi yıllarda kombinesi mevcuttur? Adana Demirspor için ne yapmıştır?
Bu soruların cevaplarını aldığımız takdirde; konuşmalarındaki tezatlığı tartışabiliriz.

Bizler Adana Demirspor İstanbul Tayfası mensupları olarak;
Fikrimiz, zihniyetimiz ve duruşumuz bellidir. Demirspor'un geleceği, menfaatleri yanında bizim geleceğimiz ve menfaatimiz gereksizdir. Bu noktada para ile yazı yazanlara, kalemini satanlara, türlü oyunlarla Demirspor'u elinde tutmaya çalışanlara tek bir sözümüz var:
"SON SÖZÜ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BİZ SÖYLEYECEĞİZ, SİZ İZLEYECEKSİNİZ."

Sayın Mehmet GÖKOĞLU'nun ekibinden herhangi bir şahsın olası Başkan olması durumunda; Adana Demirspor İstanbul Tayfası'nın vereceği tepkinin şimdiden bilinmesini istiyor. Tüm Adana Demirsporlu abi ve kardeşlerimizden Demirspor'umuzun geleceği noktasında daha duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda ricada bulunuyoruz..

Saygılar !
Adana Demirspor İstanbul Tayfası

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Önder Serin zamanında 28 milyarlık otel masrafını 75 nilyar göstermiş midir göstermemiş midir ? Namusu varsa adam gibi cevap verir .

yergökmasmavi dedi ki...

Bayrampasada gençlerin maçına giderken belli olmuştu doğru insanlarla devam ettiğimiz yazı gayet güzel yerinde sizden beklendigi gibi teşekkürler