8 Haziran 2012 Cuma

Hoşgeldik, hoşbulak..

Adana Demirspor'un yıllar sonra gelen başarısına tanıktık etmenin vermiş olduğu sevinci, hüznü, şaşkınlığı bir arada yaşıyorum. Playoff final maçı dahil öncesini hatırlamıyorum.
Ercan ALBAY hocanın takıma gelmesi ile disiplin oluştuğu gözle görülür bir gerçekti. Takım mücadele ediyor ancak yine de iyi diyebileceğimiz bir oyun sergileyemiyordu. Buna rağmen vermiş olduğumuz mücadelemize karşı Playoff Finalinide geçerek 1.Lig'e çıkmayı başardık.

KUTLAMA  :
"Adana Demirspor" taraftarına yapılan hakaret içerikli bir kutlamayı keşke hiç yapmasaydık. Demirspor'a yıllardır tek bir çöp dahi faydası olmamış insanların konuşmları, kulübe değilde başarıya sahip çıkmaları bir hayli şeref yoksunluğunu gösterdi. Kutlamalarda taraftar yine her zamanki gibi vefalı tavrını sergiledi. Beklenildiği gibi Adana alev topuna döndü.
Bekir ÇINAR'la birlikte yapılan "Açılış Töreni" daha çocuksu, daha amatör, daha heyecanlı ama daha DELİKANLI gerçekleşmişti. Bekir ÇINAR bu kulübe ne bıraktı diyenlere de "Bıraktığı insanlık yetmez mi?" cevabı yetecektir sanırım.

Asıl önemli konunun bu andan itibaren konuşulması gerekli. Çıkılan 1.Lig'de sabit kalmak için önemli kararlar alınması gerekli. Bunların en önemlisi ise; YÖNETİM ile alakalı olan konular.
Sayın Mehmet GÖKOĞLU kalacak mı? Gidecek mi? Öncelikle bunun kararını vermesi gerekli. "Benden daha iyi bir aday çıkarsa bırakırım." lakırdısını artık bırakmalı.
Başarıda en ufak bir payının bulunmadığını kendisine belirttik. Kendisi de farkında olacak ki; "Teşekkür Ederim." demekle yetindi. Başarıda en büyük pay Onurlarıyla mücadele eden "FUTBOLCU"larındır...

Bank Asya'ya çıkmamızın akabinda; kulübe sahip çıkma mevzuunda adaylar artacak gibi. Yine aynı isimler etrafında dönüp dolaşabilir başkanlık. Bunun için taraftar olarak yumruğumuzu masaya vurma noktasında gerekli tedbirleri almalıyız. Şimdiden kamuoyu oluşturmalıyız. Bilindiği üzere; 1.Lig'in takım potansiyeli, futbolcu kalitesi bir hayli üst düzeyde. Diğer takımların gerisinde kalırsak, üzüntümüzün başlangıcı olabilir. Şakaya gelmemeli hiçbirşey.

Son olarak taraftarın Demirspor'un gerçek sahibi olduğunu her yerde söyleyelim, belirtelim. Kimse yokken bizim olduğumuz aşikarken, şimdi herkesin olduğu ortamda en öne çıkın. Ve büyüklüğünüzle gurur duyunuz !

Kırklareli deplasman tribünü


3 yorum:

Adsız dedi ki...

herkese ıyı akşamlar ıyı geceler.
arkadaşlar yorumları yayınlamıyorsunuz sanırım. sız bılırsınız ama yaptıgınız işe uygun degıl bu bılesınız.

gökoglunu sıtıfa çagırıyorsunuz, güzel. bende karşıyım. ve bırakmasından yanayım.
ancak, allah yukardakı akla bır soru gelıyor, bu beyefendıyı kongrede kım seçtırdı... yanıt, şimşekler....

kongre salonuna bır sürü kumandanlanmış ınsanlar bırlıkte seçtıler.

egerkı şekıl ve etık olarak uyugun ce bır çelişki görmüyorsanız sıze dıyecegım bır şey yok artık..pesssss

MiTo1940 dedi ki...

Değerli "Adsız" çok defa dedik. Yine diyelim. Bizler Mehmet GÖKOĞLU'na karşıyız. Daha doğrusu zihniyetlerine karşıyız. Evet doğrudur, kongre de grup Mehmet GÖKOĞLU'nu seçtirmiştir. Ancak biz konuşmaktan yanayız. Şimşekler Grubu bu konu ile alakalı defalarca düşüncelerini ifade etti. Bize yönelttiğiniz bu soruları direkt olarak Grubun önde gelen isimleri sorduğunuz takdirde sizde cevap alabilirsiniz. Adana Demirspor taraftarı şeffaf bir taraftardır ve buna sizde dahilsiniz. Eğer bahsettiğim kişilerin telefon numaraları sizde yok ise. Store de bulabilirsiniz kendilerini...
Saygılar !

Adsız dedi ki...

ilginize teşekkur ederım.yayınladıgınız ve yanıtınız ıcın. bızler burda ben yanı profosyonelce futbol takıbı yapmıyorum. yanı basın veya ne bıleyın işte bunlardan para kazanmıyorum. ama demırsporla ılgılı ıse takıp edıyorum.onu belırteyım öncelıkle.

playoglara katılmadan bırrrrr maç önce , oyuncular ıdmana çıkmadılar. ve yönetıme ıhtar verdıler. sızı yanımızda görmek ıstemıyoruz dıye, fınallere yalnız gıdecegız dıye. hatırlayın... bırtek bu sıtelerde kaldırılmadı o yazı. ama korkak adana basını takkkk dıye kaldırdı.

pekıi egerkı o parasızlıkta ve kırılganlıkta başarısızlık gelebılırmıydı, tabıkı gelırdı,bız şampiyon olamayabılırdık. oyuncu, hoca, ve taraftar butunlugu ve allahında yardımıyla şampiyon olduk.

gokglu, bız şampiyon olmasaaydık ne dıyecektı sızce ? o zaman gökoglunu seçtırenler kamuoyuna ne dıyeceklerdi ? krıtık soru burda abıler..

işte o zaman , şimşekler zan altında kalacaklardır. ama şampiyonluk özellıkle gökoglunu kurtardı.hemde suçluyken. hatalı işler yapmışken.

o nedenle şimşeklerın genelde olan güven duygusununa dıkkat etmelıdır. başarısızlıklarla dolu ve bu kapıdan gıremez dıye ılan ettıklerı bırıne destek verırlen çok ama çok rısk aldılar, bır kesımede akıllarında soru işaretı bırakttırtılar...

dönun , şampiyon olmasaydık, ne olurdu acaba ? empatı yapın ve düşünün. şimşekler bundan sonra, kişi veya kişilerın kurumların önünü açacak bır tutum sergılemelerı gerekır. kendılerı ve demırspor ıcın...