28 Kasım 2011 Pazartesi

16 Saat'in dili... Denizli !

16 kişi ile İstanbul'dan Denizli'ye doğru saat 23:30 sıralarında harekete geçmenin vermiş olduğu mutluluk ile başladı herşey...
Alkolik hareketin varlığı tüm beynimizin ırzına geçerken; dillerden yükselen bestelerin güzelliği alıp götürdü tüm kötülükleri. Bestelerden daha fazla söylenen Pozantılı Cumali, Ankaralı Namık ve Müslüm GÜRSES gibi sanatçıların parçalarında bulduk kendimizi :)
Şarkılar bedenimizi ısıtmaya çalışırken; arabanın penceresinden, kapısından, altından, üstünden, torpidodan, koltuklardan gelen soğuk hava dalgasına direnmek için tüm gücümüzle haykırdık :)
Denizli'ye vardığımızda Ankara'dan, Isparta'dan, Düzce'den ve diğer illerden gelen arkadaşlarla buluştuk ve toplu halde stada doğru hareket ettik. Stada vardığımızda, keşke kapalı tribüne alsalar bizi deyip; kapalı tribüne alınmanın zevkini yaşadık. Biletlerin 5 TL olması Denizli Belediyesi'nin anılmasında bir hayli etkili oldu.
Adana'dan gelen toplam 3 otobüs ile birlikte yaklaşık 300 kişi Denizli Atatürk Stadı'nda görev yerimizi aldık.Tribün görevini tam manasıyla yerine getirdi diyebiliriz.
Alınan mağlubiyet alakalı diyebilecek tek şey "ŞANSSIZLIK"...

Dönüş yolunda yorgunluğun verdiği durum ile uyuyakalmışlığın ertesinde 27.11.2011 günü saat 23:30 da İstanbul'a vardık.
Fotoğraflar için Tıklayın

Hiç yorum yok: