16 Kasım 2010 Salı

Belediye Vanspor'u Tanıyalım


Belediye Vanspor 1982 yılında kurulmuştur.Renkleri kırmızı-beyazdır.İnişli çıkışlı yılların ardından en son 2007/2008 sezonunda 2.Lige çıkmışlardır.

2008/2009 sezonunda gruplarını lider bitirdiler fakat yükselmede 1.Lige yükselmeye hak kazanamadılar.2009/2010 yılında yani geçen sezon aynı gruptaydık.Grupta kötü bir sezon geçirerek ligi 8. bitirmişlerdi fakat daha sonra -sadece klasman grubunda- Klasman grubunda en çok puan toplayan takımdılar fakat grupta az puan topladıkları için extra play off lara kalamadılar.

Grupta yaptığımız maçlar;

Adana Demirspor 2 - 2 Belediye Vanspor
Belediye Vanspor 1 - 2 Adana Demirspor

Klasmanda yaptığımız maçlar;

Belediye Vanspor 2 - 1 Adana Demirspor
Adana Demirspor 1 - 3 Belediye Vanspor

Gelelim bu sezona bu yıl oynadıkları 12 maçta 4 galibiyetleri var.Ligin en çok gol atan 3. takımılar hala oturmayan defansımıza baya zorluk çıkartacaklar gibi umarım basit hatalar yaparak onlara gol fırsatları vermeyiz zira bence kalecimiz emrahta hala güven vermemekle birlikte hala çok basit hatalarına devam etmekde.

4 galibiyetlerinin 3ü içerde.Oynadıkları son 6 maçta 4 yenilgileri var ve teknik direktörleri olan Rahim Zafer'e tepkiler büyümekte alacağımız bir galibiyetle teknik direktörleri gidebilir.Takım özellikle haftasonu Elazığspora 5-0 yenilince iyice kaynamaya başladı.Yönetimleri 3 oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktı.

Bence Demirspor yenilmeyecektir fakat kolay bir deplasman olmadığı ortada.Zor durumlarından yararlanıp 3 puanı alan taraf biz olacağız inşallah.

SALDIR MAVİ ŞİMŞEĞİM!

Hiç yorum yok: