7 Ocak 2012 Cumartesi

Mehmet GÖKOĞLU'na...

Futbol Şube Sorumlumuz Mehmet GÖKOĞLU'nun yapmış olduğu açıklamayı hepimiz okumuşuzdur. Küçülme politikası adı altında 6 futbolcu ile karşılıklı anlaşılıp yolların ayrıldığı söylemiş. Bunun yerine başarıya aç 4 futbolcu transfer edileceğini ve bu futbolculara toplam 300 Bin Tl para verileceğini belirtmiş. Böylece bütçenin rahatlayacakmış.

Şimdi 6 futbolcunun gitmesi ile 920 Bin TL avantaj sağlandığına dair; en ufak bir belge, bizleri buna inandıracak bir meta var mı? Peki bu giden oyunculara verilen peşinatlardan uğradığımız zararları neden söylemiyorsunuz? Kulübün borcunun neden azalmadığı ile alakalı neden açıklama yapılmıyor, Kulübün borcunun azalması için yapılacak düşünceleri neden faaliyete geçirmiyorsunuz?

Dünyanın hiçbir kulübünün tarihinde olmayan; bir zamanlar bir kulübün başkanı iken, sonra istifa edip; bir müddet sonra kulübün Futbol Şube Sorunlusu olmak ne kadar vicdani ve vizyonlu bir iştir.

Sayın Mehmet GÖKOĞLU; biliyoruz ki bir Akaryakıt İstasyonun sahibisiniz. Demirspor'a kendi cebinizden tek bir lira harcadı iseniz; Allah sizden razı olsun. Demirspor'un borçlarını, karlarını, küçülme politikalarını açıkladığınız gibi, ben sizden Akaryakıt İstasyonunuzun aylık kar miktarını da açıklamanızı istiyorum. Açıklayıp, açıklamamakta özgürsünüz. Sadece bilgi sahibi olmak için soruyorum. Öyle ki eğer; aylık geliriniz mininum 5 Milyon TL felan ise; Adana Demirspor'umuzun da bir Akaryakıt İstasyonuna sahip olabilmesi için uğraşılabilir. Bunu da en iyi siz yapabilirsiniz... 3 Ay çalışıp, sonra kapatabiliriz Akaryakıt İstasyonunu. Eder 15 Milyon TL... Demirspor'un borcu biter ve üzerine paramızda artar.. Söz şimdi sizde... 

”Ben futbol takımının içindeyim. Onlarla anı yaşıyorum. Gelişmeleri ve içeriğini benden başka kimse bilemez. Aile içinde kalanlar bizim bildiklerimizdir. Açıklama yapıldığında ise çok şey değişir. Bazı oyuncular sözleşmeleri var diye iki maç oynayıp daha sonra işi laylayloma vurdu. Nasıl olsa para sözleşmeye yazılı diye böyle davrandılar. Biz rakamsal olarak küçülüyoruz ama işin performans bölümü de var. Vedalaştığımız arkadaşların gitme nedeni budur. Hiç bir isim Demirspor’dan büyük değildir. Demirspor’un parasını kimseye yedirtmeyiz. Futbolcu işine bakacak.” diye bir düşünce yapısı içerisine girmişsiniz. O halde ben tekrar size soruyorum. Anı yaşadığınızı belirtiyorsunuz. Çankırı'da 2-0 geri düştüğümüz anda, takıma güveniniz çokmuydu ki; elinize telefon alıp, kale arkasında yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı bir durum ile karşılaştık.

"Demirspor'un parasını kimseye yedirtmeyiz" derken neyi kastediyorsunuz ?

Hiç yorum yok: