26 Haziran 2010 Cumartesi

Sn. Tuncel Şampiyonluk Borcunuzu Ödeyin!

Aklımızın şu sıralar git-gel seansları yaşadığı bir ortamda bir açıklamada ADSDER başkanı Telat abi'den gelmiş bulunmakta... Açıklamada düşüncelerini net şekilde ortaya koymuş ağabeyimiz... En kötü karar kararsızlıktan iyidir demek kalır bana da...

Açıklama :

SN. TUNCEL ŞAMPİYONLUK BORCUNUZU ÖDEYİNİZ!

Adana Demirsporumuzun bugün itibariyle geldiği nokta da yaklaşık 13 Milyon TL., borcu bulunmakta. Camiamızın öncelikli olarak düşünmesi gerektiği nokta, bu borcu nasıl pasif hale getirir, Demirsporumuzun nasıl harekete geçmesini sağlarız. Anlayacağınız kafamızı sadece böylesi gerçekçi konulara yormamız gerekiyor.

Çocuksu düşüncelerle bizler hala Sayın Tuncel'in kıravat takmasını, Metin Yıldız, Abdülkerim Durmaz gibi geçmişte kalmış konuları konuşuyoruz. Demirsporumuzu yaşatabilmek ve ileriye götürebilmek için geleceği konuşmamız lazım. Bu konuları konuşmak Demirsporumuzu bir arpa boyu yol dahi götürmez.

Taraftar maneviyatla yaşar ancak Demirsporumuz parasız yaşayamaz. Sevgili ağabeylerim, kardeşlerim, tüm Demirsporlular, artık farkına varın. Demirsporumuz borç batağında ve karanlığa doğru elimizden kayıp gidiyor. En kötü günümüzde kim sahip çıkarsa çıksın Demirsporumuzu yaşatacaksa, onu eleştirmek ve ona yok deme şansımız yoktur. Bizim daha önce de kamuoyuna duyurduğumuz gibi bunların tersi ihanet olur.

Bizler şerefli, onurlu ve gururlu Demirsporlularız. Futbolcunun, esnafın, kulüp personelinin ve diğerlerinin alın terlerinin karşılğını vermeden de kapanmak Demirsporumuzu gözü açık mezara gömmek demektir. Bu borcu yapıpta sonunu düşünmeden, arkasını dönüp gidenleride hem vicdanlarıyla, hemde yüce Allahımla başbaşa bırakıyorum.

Sonuç olarak, tarihimizin en karanlık günlerinde yardım eli uzatacak tek kurum Adana Büyükşehir Belediyesidir. Ve burada da, bunu yapabilecek vizyon ve misyon sahibi tek isim sayın Mustafa Tuncel'dir. Sayın Tuncel'e de bir çift sözümüz var, Demirspor'a olan şampiyonluk borcunuzu ödeyiniz.

Not: Bizim fikrimiz ve düşüncemiz bu şekilde. Bir başkasının veya başkalarının aklında başka yapılabilirlik, hayalden öte bir isim varsa erkek gibi kamuoyuyla paylaşsın. Yoksa gelene de karışmasın.

Kaynak : Adanademirsporlular.com.tr

Hiç yorum yok: