29 Ekim 2012 Pazartesi

"Takke düştü, Aytaç göründü"

"2008 yılında Adana Demirspor - Adanaspor karşılaşmasına müdahalede bulunmuş olabilirim." şeklinde beyanı olduğu söyleniyor Aytaç DURAK'ın. Ben bizzat duymadım ama bazı arkadaşlar doğruluğunu teyid etti açıklamanın.Yıllar sonra gündeme gelen bu konunun asıl muhattabı "Tertemiz maçtı." diyebilme basiretsizliğini gösteren bazı futbol aptallarıdır. Tuttuğu takımın dahi kapasitesinden bihaber olanlar; bugün Aytaç babalarının önünde saygıyla eğilebilirler. 

Dün Aytaç DURAK vardı. Bugün Mehmet GÖKOĞLU ve emir eri Önder SERİN. 
Dün Aytaç DURAK rahatsız oluyordu taraftarın duruşundan. Bugün para ile satın aldığı insanları toplayarak,alternatif taraftar profili ortaya koyan Taşeron Yönetim.
Dün Aytaç DURAK küçümsüyordu, "eğitimsiz bunlar" diyerek. Bugün Önder SERİN kullanıyor "Çoğu çocuk" lafını.
Dün "benden başka sahip çıkan yok." diyordu Aytaç DURAK. Bugün aynı sözü duyuyorduk taşeronlardan. 

Yaptıklarıyla birbirlerine benzeyen adam(!)lar. İcraatlerinden daha çok; muammalarıyla konuşuluyor.Bu Taşeron Yönetimin neden istenmediği "Aytaç DURAK'ın silüetleri" konusunda cevap bulacaktır. Aralarında bu kadar benzerlik içeren durumun gün gelecek zararı ile karşılaşacağız. 
Bir vakit sonra bu ucuz insanlar, aynı fikir babalarının yaptığı gibi "yüzüstü bırakma formülü" nü uygulamaya koyacaklardır. O zamana kadar da; ticari ve siyasi işlerini çoktan halletmiş olacaklar."Başkalarının tecrübelerini uygulayarak yaşamak en büyük aptallıktır." 
Binanın en üst katından atlayıp, ölen bir insana bakıp; bende atlasam ölür müyüm acaba? Demek akıllı bir insana yakışır düşünce değildir sanırım. 

Aytaç DURAK'ın Adana Demirspor'u uçurumundan atmasına şahit olan bizler; Önder SERİN ve piyonlarının, Adana Demirspor'u uçurumun kenarına getirmesine dahi şahit olmak istemiyoruz.
Bu nedenle; Ticari ve Siyasi amaç uğruna kullandıkları Demirspor'un her platformda bu insanlardan soyutlanması gerek. Aksi halde yıllar sonra, bir televizyon kanalında GÖKOĞLU'nu, Ö.SERİN'i veya bir başka ŞAHİN'i görmemiz mümkün. 

Gerçek Adana Demirsporluların bu zihniyetlere karşı verdiği onur mücadelesinde yer almayanların; güneşli günlerimize ortak olmalarına izin vermeyeceğiz.
Takkeler teker teker düşecek. O zaman ne yapacaksınız? 
 *** 
Adana Demirspor formasını son haftalarda hakkıyla terleten futbolcular beni oldukça mutlu ediyor. Umarım bundan sonraki haftalarda "galibiyet"ten başka bir seçenek uğramaz bize. Teknik Direktör Mustafa UĞUR'un da katkısı olduğunu düşünerek, ona da teşekkür ederim. Bu ekibin umarım teri kurumadan hakları kendilerine teslim edilir. Ve ben haklarının verileceğine inanmasam da; haksız duruma düşen inşallah ben olurum.

23 Ekim 2012 Salı

Adana Demirspor 'Lawal' gibi


Adana Demirspor'un son 3 haftalık performansı bir hayli gösterişli boyutlara ulaşmış bulunmakta.

Önce Adanaspor'u 4-2 lik skorla sahadan silen, sonrasında Karşıyaka deplasmanından 4-1 lik skorla Adana'ya tekrar dönüş yapan, bugün de Manisa'yı 2-0 lık skorla evine yollama cesaretini gösteren bir Demirspor var karşımızda. 

Teknik Direktör Mustafa Uğur'un da dediği gibi, oyun sistemi ve tarzı bu şekilde devam ettiği müddetçe üst sıralara doğru ilerlemesi gerçekleşecektir.

Kalenin Şener'e emanet edilmesi, tüm taraftarların daha maç başlamadan yüreğini ferahlatıyor. Ona karşı olan güveni Manisa maçında da boşa çıkarmadı Şener.

Lawal'ın gelişi ile defans - forvet hattının arası daha iyi koordine edilmeye başlandı. Bunun üzerine birde Junior ve Erçağ eklenince gol pozisyonlarının çokluğu hat safhaya ulaştı. Son 2 haftadır uzaklardan şut çekip; bu şutları gole çeviren Erçağ, bu hafta yerini Lawal'a bıraktı. Ve Lawal, yaklaşık 25-30 metreden mükemmel bir şut ve ardından gol ile selamladı tüm tribünleri.

Gelecek hafta Ş.Urfaspor'un cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak karşılaşmada da ben favori olarak Demirspor'u görüyorum. Umarım giydikleri formanın hakkını veren bu futbolcuların, alacakları ve hakları aksatılmadan verilir.

Biz yıllarca yerel kanallarda izledik ve yerel radyolardan dinledik Demirspor'un maçlarını. Bunca yıl sonra, herhangi bir maçın ulusal yayın organlarında yer alması bizleri oldukça mutlu etmekte. Lakin; yanlı-taraflı-yorumculuk kimliklerine aykırı hareketlerde bulunan spikerlerin sesini duymaktan rahatsız oluyorum şahsen. Son Manisaspor maçının spikerinin maç boyunca Manisaspor'u övmesini ve kazanan tarafın Demirspor olduğunu bilmiyormuşçasına yorumlarda bulunmasını akla ve mantığa yakıştıramıyorum. Umarım bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olunur.

Adana Demirspor taraftarları, bilet fiyatlarının oldukça yüksek olmasına rağmen; Manisaspor maçında da üzerine düşen görevi yaptı ve stadı yine doldurdu. Böylesine bir taraftarı "Müşteri" gibi görmek; ahmaklıktan başka bir sıfatla nitelendirilemez. Bilet fiyatlarının, Adana'nın sosyal yapısına uygun olarak tekrar düzenlenmesi gerekmektedir. Bu konuda Mehmet Gökoğlu'nun emri ile başkanlık koltuğuna oturan Önder Serin'in ve ekibinin sorumluluk bilinci ile hareket etmeleri tek temennimizdir.

Kaynak: Medyaspor.com

19 Ekim 2012 Cuma

Meydan boş değil..

Dün öğrendiğimize göre Hüseyin Sungur ve onun gibi bir kaç satılmış kalem daha ABDULLAH AY için savcılığa şikayetçi olmuş..
Aynı zihniyet bizden de olmuştu,önemi yok…Yönetimde aynı zihniyet,satın aldığı kalemlerde…Defalarca söyledik binlerce kez yine söyleyeceğiz..
Bu taraftarın yerel basının kokmuşluğunu,çirkefliğini,satılmışlığını görmesi için ABDULLAH AY’IN yazılarına ihtiyacı yok…
Siz zaten yıllardır her pisliğinizle ortadasınız,sağır sultan duydu yıllardır bu kulüp üzerinden çevirdiğiniz dolapları…Kiminiz yıllarca Aytaç Babanıza çakallık yaptınız,gıkınız çıkmadı..Kiminiz menajerliğe soyundunuz kulübe hoca ve futbolcular getirip yolunuzu buldunuz..Kiminiz Mehmet Gökoğlu’nun bürosundan çıkmadı,borcunuzu ona ödettiniz ve ondan para alıp onun talimatıyla BEKİR BAŞKANIMIZI yemeye kalktınız.
Taraftar bu şerefsizliklere dur deyip TEMİZ BİR DEMİRSPOR İÇİN ayağa kalkınca hepiniz taraftara karşı bu şerefsiz yönetim etrafında kenetlendiniz…
Çünkü biliyorsunuz ki BU ONURLU TARAFTAR kirli elleri kulüpten temizleyip yönetimi gönderince sizler de yok olacaksınız.
Tutuştunuz ve satılmış kalemlerinize sarıldınız…Taraftar birde baktı ki;aylardır tek kelime yazmamış satılık kalemler sadece son 3 ayda onlarca köşe yazısı yazdılar..
Taşeron yönetimle beraber saf tuttular..Çünkü ADANA DEMİRSPOR’UN güzide bir süper lig kulübü olmasının,yapılanmasının,borçlarının bitmesinin,altyapısının zenginleşmesinin ve ŞEREFLİCE YÖNETİLMESİNİN onlar için bir gram önemi yok..
Varsa yoksa çıkarları,koltukları..Abdullah Ay’ın yazılarına ihtiyacımız yok ADANANIN YEREL BASINININ SATILMIŞ KALEMLERİ…Demirspor Taraftarı yıllardır sizin kim olduğunuzu Abdullah Ay’dan iyi biliyor…Bu Taraftar sizin ciğerinizi biliyor..Meydan boş değil yüzsüz şerefsizler..
MAHKEME OLACAKSA HEM MEHMET GÖKOĞLUNA HEM ABDULLAH AY’I ŞİKAYET EDEN SATILIK KALEMLERE KARŞI ŞAHİT OLMAYA VE YÜZLERCE KİŞİYLE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAYA HAZIRIZ..ABDULLAH AY YALNIZ VE SAHİPSİZ DEĞİLDİR..Yanında büyük Demirspor’un Taraftarı var..DEMİRSPOR BAŞKANLIK MAKAMINA saygımızdan Mehmet Gökoğlu denen şahsiyet hakkında suç duyurusunda bulunmamıştık..
Yüzsüzlük yapıp utanmadan o,Taraftarı şikayet etmişti..Ama Abdullah Ay için yapılan bu son şikayetlerde eklenince mahkeme olacaksa,ADANA 0DEMİRSPOR’A yaşattıkları şerefsizlikler,sahte kongre üyelikleri gibi konular için SAVCILIĞA BİNLERCE TARAFTARLA ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ..BU TARAFTAR ŞAHİT GÖSTERİLSİN ABDULLAH AY,MEYDAN BOŞ DEĞİL,ŞEREFLİ VE TEMİZ BİR DEMİRSPOR İÇİN HERŞEYİ GÖZE ALDIK VE SONUNDA KAZANAN ADANA DEMİRSPOR’UMUZ OLACAK… Şimşekler Grubu

3 Ekim 2012 Çarşamba

"TAYFA'' LAR DERBİ İÇİN ADANA'DA...



7 Ekim Pazar günü saat 19:00 da oynanacak olan Adana Demirspor - Adanaspor karşılaşması için Adana'da olduğu kadar, diğer şehirlerde de hazırlıklar sürüyor. 

Adana Demirspor'un taraftar oluşumları, İstanbul Tayfası, Ankara Tayfası, Isparta Tayfası, İzmir Tayfası, Kayseri Tayfası ve Yozgat Tayfası'da 7 Ekimde tribünlerde ki yerlerini almak için Adana'ya akın edecekler. 

İstanbul Tayfası üyelerinden Fethi Soylu, " Türkiye'nin dört bir yanından harekete geçen bu taraftarın, sevdasının sınır tanımadığını bu günlerde yine görmekteyiz. Bizim için önem arzeden bir karşılaşma. Umarım yöneticilerin ve teknik heyetin de önem verdiği bir karşılaşma olur. Kazanan taraf biz olacağız." şeklinde yorumda bulunarak, tüm taraftarların ortak düşüncesini dile getirmiş oldu.

Kaynak: Haberads.com